PVC en Laminaatvloeren

Smaakvol

R

Duurzaam

Ervaren

PVC vloer

Weinig onderhoud, weinig geluidsoverlast, veel pracht!
Stadhouders Parketvloeren in Breda levert en legt ook uw PVC vloer. PVC vloeren zijn kunststofvloeren bestaande uit verschillende lagen PVC, ofwel polychlooretheen. Onder de toplaag bevindt zich een vochtwerende tussenlaag. Bent u op zoek naar een goed alternatief voor een laminaatvloer, een houten vloer of vloerbedekking? Dan kunnen wij een PVC vloer van harte aanbevelen! PVC vloeren hebben een uitstekend isolerend vermogen en zijn gemakkelijk schoon te maken. Ook bezorgt u uzelf en uw buren nagenoeg geen geluidsoverlast. Een PVC vloer is geschikt voor vrijwel alle ruimtes van een woning: badkamers, keukens, toiletten, slaapkamers, maar ook zeker voor woonkamers. U heeft de keuze uit verschillende soorten PVC vloeren, afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Ook wat betreft de kleuren en dessins kan u kiezen uit een enorm aanbod. Van effen tot een speels printje, maar ook een tegellook of houtlook. Voor ieder wat wils! PVC vloeren hebben nagenoeg geen nadelen. Wel raden wij aan om uw meubels, zoals stoelen en tafels, te voorzien van beschermvilt. Stadhouders Parketvloeren in Breda biedt diverse soorten PVC vloeren aan.

Soorten PVC vloeren

Wij zetten de meest voorkomende PVC vloeren voor u op een rijtje:

N

Klik PVC vloeren

De meest eenvoudige soort PVC vloer, wordt in elkaar geklikt en zwevend gelegd. Er komt dus geen lijm aan te pas en bij verhuizen neemt u de vloer eenvoudig weer mee. Geschikt voor elke gladde ondergrond.
N

Zelfklevende PVC vloeren

Ook aan deze zelfklevende PVC vloer komt geen geen zaag of lijm te pas. Het enige waarvoor u hoeft te zorgen is een gelijkmatige ondervloer. U verwijdert het stickervel en plakt de strook of tegel vast.
N

Verlijmde PVC vloeren

Een verlijmde PVC vloer hecht goed op de ondervloer. Ideaal als u weet dat u ergens langere tijd blijft wonen, want verwijderen gaat natuurlijk een stuk lastiger dan bij bovenstaande PVC vloeren.

Laminaatvloer

De look van hout, met de kracht van laminaat
U wilt graag wat goedkoper uit zijn, maar wel genieten van de look van een houten vloer? Dan is een laminaatvloer wellicht iets voor u! Door de hedendaagse printtechnieken valt laminaat vrijwel niet meer te onderscheiden van de echte houtsoorten. Stadhouders Parketvloeren in Breda levert laminaat van uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen en kwaliteitsklassen, van onder meer het vooraanstaande merk Quick-Step. Hierdoor is voor vrijwel elk budget wel een laminaatvloer te krijgen. Of u nu gaat voor een klassiek ogende laminaatvloer of juist voor een moderne uitvoering. Laminaat past in vrijwel elk interieur, van een studentenkamertje tot een eengezinswoning. De toplaag van de vloerdelen is dermate hard en zorgt hiermee voor een grote slijtvastheid. Ook is laminaat heel gemakkelijk te reinigen met een goed uitgewrongen dweil. Voegt u op elke tien liter een dopje laminaatcleaner toe, dan versterkt u het effect. Laminaatvloeren blijven lang mooi en zijn vochtbestendig in tegenstelling tot massieve houten vloeren. Doordat laminaat los gelegd wordt, neemt u de vloer gemakkelijk weer mee met een verhuizing.

PVC en Laminaatvloeren
PVC en Laminaatvloeren

Laminaat leggen

Laminaat wordt gelegd op een vlakke ondergrond, waarop een isolerende tussenlaag wordt aangebracht. Hierop komt het laminaat. Bij het leggen van deze vloeren komen geen spijkers of lijm te pas. Een laminaatvloer is samengesteld uit een aantal lagen materiaal. De onderkant bestaat uit samengeperst materiaal. Afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en dus de prijs bestaat de keuze uit HDF of MDF. Die laatste is van een wat mindere kwaliteit. Hierop bevindt zich de printlaag die het uiterlijk van de laminaatvloer bepaalt. De printlaag is voorzien van een zeer harde beschermlaag van kunststof voor een grote slijtvastheid. Dit is ook de reden waarom laminaat wat gehoriger is dan parket. Vanuit onze ruime ervaring en grote vakkennis leggen wij uw laminaatvloer naadloos en netjes afgewerkt met plinten. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit en voorkomt u problemen, zoals kromtrekken of wijken van ondeugdelijke laminaatsoorten.

Breda

Rotterdam

Den Haag

Schiedam

U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom!

Wij zijn gevestigd aan de Weidehek 68 C Breda. Ook komen wij vrijblijvend bij u langs. Neem contact op met Stadhouders Parketvloeren in Breda voor uw droomvloer!