Parket onderhoud

Smaakvol

R

Duurzaam

Ervaren

Parket laten schuren voor een vloer zo goed als nieuw!

Uw parket laten schuren, renoveren of onderhouden? Stadhouders Parketvloeren in Breda biedt ook nadat uw parket is gelegd een goede nazorg. Parket is een prachtig, duurzaam natuurproduct met een grote slijtvastheid. Gecombineerd met onze professionele legwijze geniet uw parket een lange levensduur. Maar er komt onvermijdelijk een tijd dat uw parketvloer een dof karakter krijgt of beschadigingen gaat vertonen. Op dat moment schakelt u ons in. Een nieuwe parketvloer is meestal helemaal niet nodig. Met onze renovatietechnieken bereiken wij wonderen! U kan ons incidenteel inzetten of gebruik maken van onze voordelige onderhoudscontracten. Wij polijsten waar nodig uw parket en zetten deze opnieuw in de olie. De levensduur wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. Krassen, butsen, waterschade of brandschade? Wij zorgen ervoor dat uw parketvloer zijn aantrekkelijke uiterlijk weer terugkrijgt! Ook kunnen wij u helpen met het schaderapport voor de verzekeraar. Stadhouders Parketvloeren in Breda zorgt ervoor dat uw parketvloer weer jarenlang meegaat!

parket onderhoud
parket onderhoud

Onderhoudstips parketvloer

Het kromtrekken van parket valt meestal te wijten aan een te hoge vochtigheid van de ondervloer. Vaak is er sprake van optrekkend vocht uit een slecht geventileerde kruipruimte. Deze dient te zijn voorzien van ventilatieroosters in tegenovergestelde richting. Ook een lekkage kan ten grondslag liggen aan kromtrekken of opbollen, evenals het vrijlaten van voldoende ruimte bij de randen. Houd parket ook zoveel mogelijk vrij van zand en vuil. Door de schurende werking kan uw vloer worden beschadigd. Een goede deurmat beperkt het inlopen van zand of vuil al aanzienlijk. Bij vloerverwarming adviseren wij om de temperatuur niet hoger in te stellen dan 70 graden Celsius. Verder is een goed onderhoud onontbeerlijk. Dit houdt ook verband met de soort parketvloer. Gelakte vloeren zijn zeer slijtvast en kunt u het beste afnemen met een goed uitgewrongen doek. Met een parketcleaner ontvet u de vloer, waarna u een polish kan aanbrengen. Geïmpregneerde parketvloeren met was of olie zijn goed bestand tegen het inwerken van vloeistoffen. Een behandeling van de toplaag met een beetje was of olie houdt de parketvloer in goede conditie.

Breda

Rotterdam

Den Haag

Schiedam

U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom!

Wij zijn gevestigd aan de Weidehek 68 C Breda. Ook komen wij vrijblijvend bij u langs. Neem contact op met Stadhouders Parketvloeren in Breda voor uw droomvloer!